Koeltechnisch Bureau Van de Ven 040-2437616
Willem Rosestraat 4 040-2457837
5622 GH Eindhoven info@vandevenkoeltechniek.nl

Airconditioning particulieren


Goede airconditioning vraagt om een eerlijk en deskundig advies. Een woonkamer, slaapkamer of serre, aan elke ruimte worden andere eisen gesteld. Wij zorgen dat, in overleg met u, uw airconditioning precies op uw wensen en eisen wordt afgesteld. Ons advies is gebaseerd op meer dan 20 jaar ervaring en deskundigheid.

 

Een airconditioner kan meer dan alleen koelen. De lucht kan worden ontvochtigd, verwarmd en gezuiverd, wat goed is voor uw gezondheid en concentratievermogen. Bovendien levert een verwarming via een airconditioner u kostenbesparingen op door een lagere energierekening en subsidiemogelijkheden. De ontwikkeling van technische mogelijkheden betreffende woonhuizen staan niet stil. Er zijn systemen die de traditionele manier van branden op fossiele brandstoffen (gas, olie, elektrisch) vervangen door een airconditioner. De installatie produceert 3 tot 5 keer meer dan de conventionele systemen, is goedkoper en veel energiezuiniger en makt het bij uitstek geschikt voor woonhuizen en kleinzakelijk gebruik.

 

Om aan uw kwaliteitseisen te voldoen, leveren wij alleen A-merken die bedrijfszeker, geluidsarm en zuinig zijn en u een perfecte klimaatbeheersing garanderen. Uiteraard voldoen alle installaties aan de wettelijke eisen.


Multi-split
Wandmodel
Vloermodel
Vloer- en plafondmodel
Cassettemodel
Kanaal- en Satellietmodel
City Multi- en VRV Systemen
Altherma Systeem